Onze missie

De stichting wil de toekomst van kinderen en jongeren uit Haïti verbeteren met projecten rond onderwijs, gezondheid en werk. Wij werken samen met kleinschalige lokale initiatieven, gericht  op concrete behoeften met haalbare plannen. De projecten helpen Haïtianen duurzaam een eigen, eerlijk inkomen te verwerven. Die zijn direct betrokken bij en mede-verantwoordelijk voor de projecten. We maken daarbij gebruik van lokale hulpbronnen en arbeidskrachten.
Toekomst voor Haïti informeert bovendien kinderen, jongeren, instituten en organisaties in Nederland over de problemen rondom armoede, natuur en milieu in Haïti. De stichting streeft ernaar onderlinge contacten tussen de jeugd uit beide landen te bevorderen.